mart Speller svenska


★★★ Första ord ★★★ Med sina 80 ursprungliga bilder över 7 kategorier (siffror och färger, frukt och grönt, fordon, husdjur, former, kroppsdelar) spelas spelet genom att knacka på ett rörligt föremål och sedan fylla i ett ord pussel. Ordvalet innehåller grundläggande och vanligaste ord från varje kategori, vilket berikar barnets ordförråd.

★ ★ ★ Storyline ★ ★ ★ För att ta tag i och hålla barnets uppmärksamhet, har spelet en intressant historia som barnen kommer att älska. Dina barn kommer att bli förvånad över deras strävan att återge sju färger i regnbågen till solen genom att fylla ordpussel korrekt.

★★★ Alfabetpraxis ★★★ Vad gör det ännu roligare och pedagogiskt är appens ljudfunktion - varje gång du trycker på någon av bokstäverna för att slutföra ett pussel, uttalas det brevet. På så sätt lär barnet också att uttala bokstäverna i alfabetet, förutom att lära sig stava.

★★★ Ord uttal ★★★ Varje gång ett barn kranar på en bild av ett objekt, är det namnet uttalat. Detta kan fungera som en ledtråd för medellånga och svåra komplexitetsnivåer. Efter ett pussel är klart, ordet uttalas. Det innebär att inte bara visuella färdigheter är inblandade, men snarare sker en interaktion mellan visuella och auditiva färdigheter. install har fre
يتم التشغيل بواسطة Blogger.