om langcut

Finns en fördröjning i registrering i skolor SFI förutom bristen på lediga resurser på arabiska för att lära sig det svenska språket och bristen på en förenklad organisation för att studera språket metoden av de viktigaste hindren som står i vägen för att engagera och integrera i det svenska samhället tidigt.


Och så var det en plattform initiativ Langcut.com . 
Langcut.com  är en plattform specialiserad undervisning svenskspråkiga på arabiska , där den lutningen gör att du från nybörjare att lära sig ord och använda dem för att bygga meningar och även avancerad nivå.

De viktigaste egenskaperna hos den plattform Langcut.com  :

Noggrant utvalda ord: ord valdes från listan över svenska och Kelly, som omfattar 8425 vanligaste ordet i svenska språket klassificeras efter ordet typ (handlingar, namn, recept) och klassificeras enligt den europeiska referensramen för standardiserade till 6 nivåer från A1 till C2 språk.
Auktoriserad översättning: Översättningen av utvalda ord beroende på vilket språk dictionary "arabiska svenska" och är en av den svenska språknämnden projekt Språkrådet.
Organisation av vägen: orden rang från de vanligaste mindre används och så att hjälpa dig att fokusera på det viktigaste först.
Mindre tid: Du kan starta träningstiden och på rätt plats för dig och utan att behöva avsätta långa timmar att göra det.
Interaktivt sätt: komplett språkinlärning kul utmaning mellan vänner. När färdig övningar mer får du fler poäng tills du når den första bland dina vänner på Facebook. click here to sign in
يتم التشغيل بواسطة Blogger.